Bitcoin broasca, Broasca Testoasa - Argint 925 Pandantive cu zirconiu A4S34309


Postează recenzia Livrarea produselor bitcoin broasca Chisinau Livrarea produselor in Chisinau este gratuita, daca suma achizitiei depaseste de lei.

bitcoin broasca

Daca pretul este mai mic de de lei, atunci costul pentru livrare constituie 50 de lei Livrarea produselor in suburbiile Chisinaului Serviciul de livrare a anvelopelor in suburbiile orasului constituie 50 bitcoin broasca lei.

Curierul apeleaza si instiinteaza clientul aproximatix cu 30 de minute inainte de a ajunge la acesta. Livrarea anvelopelor in Moldova este gratuita Livrarea anvelopelor in toata Moldova se efectueaza gratuit, indiferent de suma comenzii Timpul bitcoin broasca In zilele lucratoare, livrarea se realizeaza de la orele Comenzile receptionate pina la orele Comenzile receptionate dupa amiaza, vor fi livrate ziua urmatoare.

bitcoin broasca

Comenzile inregistrate in zilele de odihna a doua jumatate a zilei de simbata sau duminica vor fi prelucrate luni. Impreuna cu comanda, primiti o chitanta de vanzare si o factura.

bitcoin broasca

Acest tip de plata este disponibil numai pentru persoanele fizice. Achitare online Plata online, prin intermediul serviciului PayPal, este posibila in cazul in care dispuneti de un cont in acest sistem.

bitcoin broasca