Bitcoin capitalizarea


Capitalizarea Bitcoin a depăşit un trilion de dolari G. Cea mai populară criptomonedă din lume se tranzacţionează la puţin sub Înainte de creşterea recentă, Bitcoin nu depăşise niciodată nivelul de Bitcoin capitalizarea CNBC, mişcarea a fost alimentată parţial de adoptarea criptomonedei de către marii investitori şi companii cu bitcoin capitalizarea.

Tesla a anunţat că a cumpătat Bitcoin în valoare de 1,5 miliarde de dolari şi bitcoin capitalizarea intenţionează să accepte plăţi în această criptomonedă pentru produsele sale.

cel mai bun site pentru tranzactionarea btc bitcoin mining shop

Capitalizarea este calculată prin înmulţirea preţului unui Bitcoin cu numărul de unităţi create. Cu toate că nu este o comparaţie perfectă, capitalizarea de un trilion de dolari face ca valoarea de piaţă a Bitcoin să fie peste cea a aproape tuturor acţiunile.

crypto leverage trading sua como ganhar dinheiro com trade de bitcoin

De pildă Tesla are o capitalizare de aproximativ miliarde dolari, în timp ce Apple este evaluată la peste două trilioane de dolari, potrivit CNBC.

Dar, bitcoin capitalizarea toată lumea de pe Wall Street este convinsă de perspectivele Bitcoin. Ken Griffin, fondatorul Citadel Securities, a declarat astăzi că nu este interesat de criptomonede, în timp ce cercetătorii de la JPMorgan au spus că raliul Bitcoin nu este sustenabil, conform sursei citate.

creați miner bitcoin bitcoin simbol etf