Bitcoin criminalistică. BREAKING. Binance este anchetat. Cel mai mare exchange crypto intră în vizorul fiscului


Trebuie menţionat că autorităţile nu au acuzat Binance de încălcarea legii la acest moment, conform surselor publicaţiei americane.

bitcoin criminalistică

Compania este condusă de Changpeng Zhao, un executiv cunoscut în lumea de tehnologie care promovează constant piaţa criptomonedelor şi care a reuşit să depăşească celelalte exchange-uri din lume în bitcoin criminalistică patru ani, în contextul în care Binance a fost fondată în Firma a operat majoritar dincolo de lungul braţ al autorităţilor de reglementare, acesta fiind cazul cu majoritatea jucătorilor din această industrie.

Compania a fost înfiinţată în Insulele Cayman şi are bitcoin criminalistică birou în Singapore, însă nu are un sediu corporate central.

bitcoin criminalistică

Totodată, firma de criminalistică specializată în blockchain Chainalysis — care are în portofoliul de clienţi şi agenţii federale americane — a concluzionat anul trecut după ce bitcoin criminalistică analizat o serie de tranzacţii că prin Binance au trecut mai multe fonduri legate de activităţi criminale decât prin orice altă platformă de exchange. Am muncit din greu să construim un program solid de conformitate n.

bitcoin criminalistică

Lista exchange-urilor mari utilizate de români mai cuprinde nume precum Kraken, Coinbase, Bitstamp sau KuCoin. Care sunt temerile americanilor Oficialii americani şi-au exprimat îngrijorarea bitcoin criminalistică privire la utilizarea criptomonedelor ca paravan pentru tranzacţii ilegale, de la jafuri şi până la trafic de droguri.

bitcoin criminalistică

Totodată, autorităţile se tem că mai mulţi bitcoin criminalistică care au făcut mici averi prin intermediul criptomonedelor încearcă să evite plata taxelor aferente. Bitcoin criminalistică s-au confruntat luna aceasta cu atacul cibernetic asupra transportatorului Colonial Pipeline, un eveniment care a perturbat alimentarea cu combustibil pentru mai multe state din estul ţării. Atacul a fost unul de tip ransomware, iar hackerii au primit aproape 5 milioane de dolari drept recompensă, sub formă de criptomonede, potrivit Bloomberg.

Trebuie menţionat că nu se cunoaşte cu exactitate scopul investigaţiei lansate de Fisc şi Departamentul de Justiţie, şi nu toate anchetele de acest tip se concluzionează cu acuzaţii.

bitcoin criminalistică