Bitcoin curente


cum sa faci btc

Vorbind pentru BloombergGates a dat de înțeles că Musk are acces la tehnici de management al tranzacțiilor care nu sunt la îndemâna investitorilor obișnuiți. Instantaneu, aproximativ de miliarde de dolari au dispărut de pe piața globală a capitalizării monedelor digitale.

pantera capital bitcoin

Fie că a fost o critică sau o încercare de a înlătura temerile bitcoin curente o posibilă investigație a influenței lui Musk asupra prețurilor criptomonedelor, întreaga piață a scăzut după aceea. Fondatorul lui Microsoft a ridicat problema consumului de energie pentru Bitcoin, sugerând că criptomoneda nu este prea rentabilă.

btc premiera

Bitcoin utilizează multă energie. Conform lui, monedele digitale nu sunt neapărat ceva rău: el doar crede că ar trebui să fie transparente, reversibile și cel bitcoin curente important, centralizate. Gates a continuat descriind unele acțiuni efectuate cu monede digitale de la începutul pandemiei Covid, punctând că Fundația Gates bitcoin curente utilizat tehnologia pentru a sprijini guverne să distribuie fonduri de ajutorare către cetățenii lor.

Cointelegraph Citește și:.

cum se configurează o fermă minieră bitcoin