Bitcoin houston, Compra y venta de BITCOIN Area De Houston, Local y Nacional


Ca să înțelegi despre ce este vorba, trebuie să îți amintesc că, luna trecută, Colonial Pipeline -un sistem american de conducte petroliere care își are originea în Houston, Texas — a suferit un atac cibernetic ransomware care a afectat echipamentele computerizate ce gestionează sistemul.

bitcoin houston

Compania a răspuns atacului, oprind toate operațiunile conductei. De asemenea, compania a plătit cu ajutorul agenților FBI, o răscumpărare uriașă atacatorilor cibernetici, care au cerut o sumă de bani impresionantă, pentru a debloca sistemul.

Vorbim despre 75 bitcoin, sau 4,4 milioane de dolari. Acești bani ar fi ajuns bitcoin houston DarkSide, un grup de atacatori despre care investigatorii americani susțin că ar avea originea în Estul Europei, posibil în Rusia. Important de menționat este că, de când a fost plătită răscumpărarea, valoarea Bitcoin a scăzut brusc.

Account Options

FBI a recuperat o mare bitcoin houston din răscumpărarea plătită de Colonial Pipeline atacatorilor cibernetici Acum, Departamentul de Justiție din SUA a anunțat că a recuperat o mare parte din răscumpărarea plătită atacatorilor de către Colonial Pipeline. Agenția spune că a confiscat 63,7 bitcoin, în valoare de aproape 2,3 milioane de dolari, urmărind criptomoneda prin registrul public Bitcoin.

bitcoin houston

Guvernul SUA a recomandat în trecut companiilor să nu plătească infractorii cibernetici pentru atacurile bitcoin houston bitcoin houston ransomware, deoarece această supunere îi va încuraja să mai recurgă la astfel de acțiuni de șantaj și în viitor.

De asemenea, experții în securitate cibernetică au cerut companiilor să mărească măsurile de securitate împotriva atacurilor de tip ransomware Secretarul pentru comerț, Gina Raimondo, a declarat duminică că președintele Biden va ridica problema acestor atacuri cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, într-o întâlnire care este planificată luna aceasta.

bitcoin houston