Bitcoin india. How To Buy Bitcoin In India – Users: Not availavble


India inițiază un proiect de lege care interzice criptomonedele precum Bitcoin.

bitcoin india

Vizează construirea unui cadru pentru o monedă digitală oficială, care să fie emisă de Banca Centrală. Persoanele care tranzacționează sau dețin astfel de active vor fi amendate, a declarat un înalt oficial guvernamental pentru Reuters.

În schimb, proiectul de lege oferă deținătorilor de criptomonede timp de până la bitcoin india luni pentru lichidare, după care se vor percepe penalități, a declarat oficialul. Potrivit acestuia, liderii decizionali sunt încrezători că legea va fi adoptată, deoarece guvernul deține o majoritate remarcabilă în Parlament.

bitcoin india

Ministerul Finanțelor nu a comentat informația. În India, în ciuda amenințărilor guvernamentale de interdicție, volumul bitcoin india crește iar opt milioane de investitori dețin acum 1,4 miliarde de dolari în monede virtuale, potrivit estimărilor industriei.

Prima țară care vrea să interzică Bitcoin și să-i amendeze pe cei care dețin criptomonede

Nu sunt disponibile date oficiale. Această situație vine pe fondul recordului atins de Bitcoin, care sâmbătă a ajuns la Înregistrările utilizatorilor și fluxurile de bani la bursele locale de criptomonede sunt de 30 de ori mai mari față de acum un an, a declarat directorul executiv Gaurav Bitcoin durban. Unocoin, una dintre cele mai vechi burse din India, a adăugat Dacă interdicția va intra în vigoare, India va deveni prima economie majoră care face ca exploatarea criptomonedelor să fie ilegală.

bitcoin india

China, care a interzis exploatarea și comerțul, nu penalizează posesia. Sursă: Reuters Echipa Biziday nu a solicitat și nu a acceptat nicio formă de finanțare din fonduri guvernamentale. Spațiile de publicitate sunt limitate, iar reclama neinvazivă. Dacă îți place bitcoin india facem, poți contribui tu pentru susținerea echipei Biziday.

  • Autor: Aurelian Mihai
  • Cele mai bune portofele Bitcoin pentru utilizatorii indieni | Investiți în Bitcoin
  • Magazinul minerului bitcoin
  • Pin on My Favorites