Bitcoin magazin


Care este noua vedetă a criptomonedelor, care ar putea depăşi Bitcoin.

bitcoin magazin

Cum s-ar putea întâmpla acest lucru Autor: Eduard Ivanovici Postat la 02 iunie afişări Tweet Relativa rezilienţă de care a dat dovadă Bitcoin magazin în luna mai a reiterat teoriile conform cărora a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume ar btc craft depăşi într-o bună zi Bitcoin în ceea ce priveşte valoarea de piaţă, notează Bitcoin magazin, citat de Ziarul Financiar.

În prezent, Bitcoin este de peste două ori mai mare decât Ether, însă decalajul s-a redus cu aproximativ de miliarde de dolari în ultima lună, rezultat direct al declinului suferit de cea mai puternică monedă virtuală din lume şi scăderilor mai mici suportate de Ether.

Fanii Ether spun că popularitatea criptomonedei se datorează serviciilor financiare bazate pe blockchain, obiectelor digitale de colecţie şi îmbunătăţirilor din bitcoin magazin reţelei Ethereum.

bitcoin magazin

Viteza cu care se schimbă segmentul crypto îngreunează orice fel de predicţie în rândurile analiştilor. Totuşi, strategii Goldman Sachs şi celebra investitoare Cathie Wood au subliniat constant potenţialul Ether.

bitcoin magazin

Totuşi, există analişti care continuă să aibă încredere în principală criptomonedă a lumii. Urmărește Business Magazin.

bitcoin magazin