Bitcoin minar


Trăsnet cu scântei Pentru a obține un profit bun, minerii de criptomonede caută locuri unde clima este rece, iar prețul energiei este redus.

Un astfel de loc este Rusia. Aflat la 4.

bitcoin minar

Cum recent creșterea bitcoin a generat un profit frumos pentru centru, banii vor fi alocați spre dublarea capacității de operare în acest an. Sunt instalate în jur de Nu este nimeni mai mare că noi aici.

bitcoin minar

Compania este deja responsabilă de două procente din minatul global de bitcoin. Când lucrează, se încălzesc până la de grade Celsius, deci au nevoie de răcire. Iar clima de aici ne ajută mult.

bitcoin minar

Creșterea a fost impulsionată de așteptarea ca mari companii și instituții să înceapă să considere bitcoin drept activ de investiții. Tesla a cumpărat bitcoin de 1,5 miliarde de dolari și alte companii ar putea urma acest trend.

Alte aparate electronice - Anunturi gratuite - bitcoin

Bitcoin minar se minează folosind o capacitate enormă a computerelor implicate în proces, cu o nevoie uriașă de energie electrică. Minarea implică unități uriașe în centre, de mărimea garajelor pentru avioane, amplasate în cele mai reci colțuri din lume, cum ar fi Islanda, Canada, China de Nord sau Rusia, locuri unde bitcoin minar costurile sunt mai reduse. Anul trecut Rusia a garantat statut legal pentru criptomonede, dar a interzis folosirea lor ca mijloace de plată.

bitcoin minar