Bitcoin portland


Doi barbati canadieni care au fraudat un investitor in Bitcoin BTC de Potrivit inregistrarilor judecatoresti din 16 decembrie, fratii Jagroop Singh Khatkar si Karanjit Singh Khatkhar s-au angajat vinovati de acuzatiile de bitcoin portland pentru savarsirea unei fraude bancare, efectuate prin Twitter in iulie Cazul a aparut initial in bitcoin portland a acestui an, in conformitate cu documentele depuse la Tribunalul Districtelor Statelor Unite din Portland, Oregon.

bitcoin portland

Mintind ca lucreaza pentru serviciul de asistenta HitBTC, indivizii au convins un utilizator, o femeie in varsta de 63 de ani, sa dezvaluie adresa de e-mail atasata contului sau de tranzactionare. Au intrat apoi in cont, furand 23 BTC, in valoare de aproximativ In cadrul unei audieri de luni, victimei i s-a facut mila de inculpati, afland ca isi va primi inapoi fondurile furate.

bitcoin portland

Am un fiu de 27 de ani. Singh Khatkhars va reveni pentru condamnare in luna martie a anului viitor.

bitcoin portland

Cazul scoate in evidenta tendinta persistenta a hackerilor in lumea criptomonedelor. Dupa cum a raportat Cointelegraph, doar in ultimele luni, au fost observate mai multe cazuri de crima bitcoin portland cu furtul de bunuri, dintre care o parte eclipseaza furtul de La inceputul lunii decembrie, politia din New Jersey a arestat trei barbati asociati cu o presupusa schema bitcoin portland cryptocurrency Ponzi, care a incasat milioane dolari.

Suspiciunile au aparut si asupra noilor intrati pe piata, in special in legatura cu configurarea si potentialul de profit oferit de fondatorul altcoin HEX, care a fost lansat la inceputul acestei luni.

bitcoin portland