Bitcoin subreddit, Comunităţile Bitcoin


Listarea directă programată pentru ziua de miercuri pe bursa Nasdaq va cimenta poziţia Coinbase ca lider al scenei criptomonedelor din Statele Unite şi ca un simbol asupra riscurilor, dar şi al câştigurilor, pariurilor din noua eră digitală.

bitcoin subreddit

Fondatorii, Brian Armstrong şi Fred Ehrsam, deţin participaţii în valoare de 15 miliarde de dolari, respectiv 2 miliarde de dolari fiecare. Coinbase a anunţat săptămâna trecută că se aşteaptă să raporteze un profit pe Q1 între mil.

Reddit Launches Ethereum Based Cryptocurrency Called Loot Tokens $Moons \u0026 $Bricks

Veniturile în primele trei luni din vor depăşi cel mai probabil cei 1,3 miliarde de dolari înregistraţi anul trecut. Aceste cifre sunt comparabile cu veniturile înregistrate de Nasdaq înde 5,6 miliarde de dolari.

bitcoin subreddit

Coinbase are aproximativ 56 de milioane de utilizatori verificaţi şi adaugă aproximativ Creşterea Coinbase este spectaculoasă, în condiţiile în care aceasta a plecat de la o companie de apartament din San Francisco, fondată de Armostrong şi Ehrsam, care s-au întâlnit online pe un forum de Bitcoin de pe Reddit.

Apetitul investitorilor după acţiuni Coinbase reflectă foamea generală după crypto.

bitcoin subreddit

Bitcoin a crescut de bitcoin subreddit opt ori în ultimul an, ajungând la un record de 61, la bitcoin subreddit lunii martie.