Btc atm, Account Options


Dupa ce ati introdus suma dorita, apasati pe cumpara bitcoin si veti primi banii in portofelul dumneavoastra.

1 satoshi berapa btc bitcoin trading înscrie- te

Va fi printat un ticket unde veti gasi o adresa bitcoin si un cod QR unde trebuie sa trimiteti suma pe care ati selectat ca vreti btc atm o vindeti. De acest ticket va btc atm folosi mai tarziu pentru a primi bani cash din ATM-ul Bitcoin. Scanati codul QR de pe ticket si trimiteti Bitcoin catre adresa primita.

bitcoin și ethereum trading durata futuresului bitcoin

Asteapta pana cand tranzactia are o confirmare pe blockchain-ul bitcoin, aceasta confirmare nu depinde de noi. Timpul confirmarii depinde de comisionul platit de dumneavoastra cand ati facut transferul si cat de aglomerate este reteaua bitcoin.

bitcoin coinmarketcap app cea mai bună aplicație pentru cumpărarea și vânzarea bitcoin

Tranzactii sigure si rapide Securitatea baniilor dumneavoastra este prioritatea btc atm de aceea nu stocam fondurile clientilor si oferim posibilitatea de a tranzactiona doar Bitcoin fiind singura moneda descentralizata cu adevarat sigura. Singurul lucru pe care il cerem este o confirmare pe blockchain in cazul tranzactiilor de vanzare Bitcoin la ATM-uri.

Anonimitate Noi credem in dreptul la viata privata a fiecarei persoane si de aceea oferim tranzactii anonime, protejarea intimitatii clientilor este angajamentul nostru ferm si de aceea datele dumneavoastra personale nu sunt folosite in scopuri comerciale sau impartasite cu terti.

neteller depozit btc forex crypto