Btc euros. Schimbă Bitcoin și Ether cu EURO - Ia BTC și ETH pe Euro


Un reprezentant al agentiei bulgare a declarat ca acordul btc euros fost facilitat de initiativa Advent, care si-a majorat cu zece milioane de euro oferta initiala. In plus, conducerea grupului londonez a fost de acord sa modifice proiectul de restructurare propus la inceput, care prevedea reducerea personalului BTC de la btc euros Advent a acceptat sa disponibilizeze doar 6.

integrarea gateway- ului de plată bitcoin cat valoreaza onu bitcoin

De asemenea, cumparatorul s-a angajat sa realizeze o majorare de capital de 50 de btc euros de euro si sa investeasca alte de milioane de euro, in urmatorii cinci btc euros.

O serie de analisti apreciaza ca privatizarea companiei BTC si a producatorului Bulgartabak reprezinta doua teste importante pentru guvernul de la Sofia, in cadrul eforturilor de restructurare economica, inaintea aderarii la Uniunea Europeana.

O disputa privind legalitatea privatizarii BTC, aparuta in decembriea blocat negocierile cu reprezentantii Advent.

nuls btc tradingview ig bitcoin trading

Sindicalistii bulgari si opozitia de la Sofia au cerut guvernului sa renunte la privatizarea companiei, considerand ca pretul oferit era prea mic, nivelul de investitii propus era insuficient, iar numarul de disponibilizari anticipat era prea ridicat.

BTC este o companie profitabila, dar infrastructura invechita necesita cheltuieli ridicate pentru modernizare.

cvv către btc tranzacționarea perechii eth btc