Btc marketwatch, Bitcoin urmează să aibă cea mai gravă scădere săptămânală din ultimii 2 ani (WSJ Market Data Group)


btc marketwatch bitcoin mi

Însă unii analişti sunt de părere că moneda a fost tranzacţionată mult mai aproape de piaţă în timpul btc marketwatch turbulenţe ale titlurilor de capital, pe măsură ce investitorii încearcă să evalueze cele mai eficiente strategii de participare într-o economie în stare de recuperare, transmite MarketWatch.

Michael Kramer, fondatorul grupului de investiţii Mott Capital, spune că declinul recent al Bitcoin-ului ar putea semnala un apetit pentru risc aflat în tranziţie pe Wall Street — pesemne, într-o pantă descendentă.

btc marketwatch mock bitcoin trading

CEO-ul Tesla a dat de înţeles că ia în calcul sau chiar a vândut o parte din stocurile sale de Bitcoin. Totuşi, Musk a încercat să clarifice declaraţiile, adăugând că Tesla îşi menţine depozitele în Bitcoin.

btc marketwatch cel mai bogat comercianți de cripto

Anterior, miliardarul a declarat că producătorul de maşini electrice pe care îl conduce nu va mai accepta Bitcoin ca metodă de plată, decizie lansată pe fondul temerilor cu privire la cantitatea enormă de energie necesară tranzacţiilor. Optimismul creat de monedă începe să dispară, iar companiile cu valori mici de piaţă, precum cele regăsite în indicele Russel btc marketwatch, ar fi putut influenţa scăderile btc marketwatch ultimele săptămâni, spun analiştii citaţi de MarketWatch.