Btc miami


Suarez spune btc miami de fapt nu a vorbit cu niciun miner din China, dar dorește ca aceștia să știe că oportunitatea este acolo.

btc miami

Potrivit unui interviu, Francis Suarezavocatul american și al lea primar din Miami, invită minerii chinezi din orașul său să se stabilească dacă aleg acest lucru. Suarez este un fan al ecosistemului criptomonedelor, cripta activă descentralizată bitcoin BTC și a explicat că btc miami și BTC. Primarul din Miami a mai spus în mai multe rânduri că dorește orașul Miami Deveniți un hub cripto pentru antreprenori și constructori.

btc miami

Joi, Suarez a declarat pentru CNBC că îi îndeamnă pe minerii chinezi să caute refugiu în regiune după represiunea împotriva Beijingului. Suarez a explicat că regiunea are o abundență de energie electrică curată și ieftină datorită energiei nucleare.

Suarez a făcut aceste declarații către CNBC de la etajul al doilea al clădirii hotelului din btc miami Miamisituat lângă centrala nucleară Turkey Point. De fapt, Florida găzduiește o mare abundență de centrale nucleare la nivel de stat.

btc miami

Invitația lui Suarez către minerii chinezi vine într-un moment în care guvernele Provinciile chineze interzic operațiunile miniere de bitcoin. Cea mai recentă represiune a avut loc astăzi, deoarece minerii din Sichuan au fost instruiți să oprească până la 25 iunie Ce părere ai despre primarul din Miami care încearcă să seducă minerii chinezi din oraș?

btc miami

Aflați ce părere aveți despre acest subiect în secțiunea de comentarii de mai jos.