Cablu btc. Placa de baza btc


Placa grafica de alimentare folosind patru FP condensatori solizi. Anti-burn mașină chip,face grafică de munca mai stabil. Adaugă LED indicator 3.

cablu btc

Trei interfață de alimentare,compatibil cu toate portul sursei de tensiune. Separat adaptor de alimentare, grafică de alimentare de cablu btc placa de baza independente, reducând astfel povara de pe placa de baza atunci când este conectat la mai multe carduri grafice. Grafică slot utilizarea conectorului, placa grafică să contactați mai bine.

cablu btc

Sârmă moale,grafica poate fi plasat. Slot cu o cataramă fix, ușor pentru a elimina placa video si fix placa video asa ca placa video nu va cădea din slot. Caracteristici : Echipamente speciale de sârmă pentru a asigura non-blocarea transmisiei de date, mai repede decât oricând înainte,pentru a spori stabilitatea de tensiune, astfel încât mai durabil echipamente de protecție.

Placa de baza btc

Invenția rezolvă problemele tradiționale de cablu sudura puncte astfel ca fiind fragile și ușor pentru a arde, transmiterea de atenuare a semnalului, insuficientă și de lungimea cablului. Alege cele mai recente PCI-E conversie linie, aceste probleme sunt rezolvate!

cablu btc

Cablu btc procesate în timp util după verificarea plății. Am doar nava a confirmat pentru adrese.

Riser PCI iUni V, PCI-E 1X - 16X, cablu 6 pini, USB , mining BTC, ETH la metin2global.ro

Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. Timp de tranzit poate varia, în special în timpul cablu btc de vacanta.

URGENT🚨The Last BITCOIN CRASH Is Finally Here! How Low!?

Dacă nu ați primit orderafter de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați. Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.

Mașină minieră bitcoin

Scopul nostru este satisfactia clientului! Timp De Livrare : 1. Cablu btc la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii. Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

cablu btc

Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul ele este sunt nu ca publicitate. Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

iUni Riser PCI iUni V007, PCI-E 1X - 16X, cablu 6 pini, USB 3.0, mining BTC, ETH

Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe aliexpress! Feedback-ul este foarte important. Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.

cablu btc

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!