Școala bitcoin


Toate valutele fiat sunt intr o continua depreciere dincauza sistemului financiar defect bazat pe datorie, unde bogati devin mai bogati si saraci de vin mai saraci.

Wake the F up man!!! Silviu E doar o bula dintr-un lung sir de bule financiare care s-au umflat de-a lungul secolelor… ca BTC se va sparge acum sau dupa ce școala bitcoin creste la cateva sute de mii de dolari, sincer, nu stiu, stiu doar ca eu nu ma voi apropia nici cu parul de asa ceva… o sa fie multe lacrimi cand se va sparge bula asta, fiindca multi chiar au crezut ca se pot imbogati rapid dintr-o chestie care nu are nici un fel de valoare fundamentala.

De la un store of value digital pana la o platforma de contracte inteligente unde nu ai nevoie de incredere, blockchainul schimba radical modul in care o sa interactionam uni cu ceilalti.

școala bitcoin

Sunt aplicati de browsing pe internet care școala bitcoin platesc in crypto pentru vizionarea de reclame si școala bitcoin, exista școala bitcoin de social media prin care poti sprijini direct creatori de continut, sisteme de finantare descentralizate si tot felul de proiecte revolutionare care au inceput odata cu crearea Bitcoin. Cea mai mare valoare fundamentala pentru crypto ii inovarea, ii o platforma unde se inoveaza constant si mai devreme sau mai tarziu o sa ai o aplicatie blockchain pe telefon.

școala bitcoin

Never ever nu va ceda un stat cu o valuta forte cum ar fi SUA sau Eurozona controlul asupra politicii monetare sau va permite unor actori straini sa o faca. Mai departe, nici o firma serioasa nu ar accepta sa tina pe bilant chestii ultra volatile școala bitcoin BTC, care iti pot btc share market profitul intr-o clipita… exemplul cel mai haios e cu conventiile pe crypto care inclusiv acum cativa ani nu prea acceptau școala bitcoin de la participanti in crypto.

școala bitcoin

Om vedea, cred ca ne apropiem catre un punct de inflexiune si instinctul meu imi spune ca nu va fi frumos… cand o sa creasca costul banilor, lumea va fugi de risc mancand pamantul si atunci se va prabusi frumos bula crypto, care numai piata functionala nu este. Scade… cum sa scada valoarea unui produs, chipurile cerut, atunci cand scade oferta!?

școala bitcoin