Craig bitcoin


Onusul adevărului Marți, Wired și Gizmodo au dezvăluit independent că Craig Steven Wright a fost fondatorul lui Bitcoin, altfel cunoscut sub numele de Satoshi Nakamoto.

În poveste, ambele puncte de vânzare craig bitcoin o multitudine de dovezi craig bitcoin au condus fiecare la aceeași concluzie, Nakamoto și Wright fiind aceeași persoană.

Creatorul lui Bitcoin ar putea fi Craig Wright, dar am greșit de 15 ori înainte

Cu toate acestea, aceleași dovezi ar putea fi responsabile pentru scăderea întregii case de carduri. Nu sunt în măsură să dezamăgesc niciuna dintre afirmațiile făcute de Wired sau Gizmodo.

Sunt, totuși, un jurnalist și una dintre cele mai importante trăsături ale oricărui jurnalist care merită sărurile sale este o curiozitate neobișnuită de a pune la îndoială totul. Am început cu "de ce? Desigur, și asta este un punct de discuție. Dar de ce? Anul trecut, Wright și-a anunțat public intențiile de a începe prima "bancă Bitcoin din lume". În plus, Wright este legat de cel puțin alte două companeis criptocurrency, C01n - o companie portofel Bitcoin - și Coin-Exch - o schimbare Bitcoin.

Pentru a pune-o usor, Wright este puternic implicat in spatiul Bitcoin si isi face profitabil daca are legatura intre el si creatorul misterios al celei mai populare criptocurrency din lume. Potrivit unui comentariu pe Reddit de către Bitcoin Expert Gregory Maxwell: Am văzut că oamenii aruncă sugestii că sunt creatorul Bitcoin care încearcă să aducă bani de investiții, iar craig bitcoin lucruri se fac cu faima și mistica.

Pe cealaltă parte a monedei, Satoshi Nakamoto și Bitcoin, în general, stau să câștige mai mult, rămânând liniștiți. Anonimatul lui Nakamoto a fost unul dintre factorii care au făcut pe Bitcoin atât de atrăgătoare pentru investitori. Fără un lider tangibil sau un grup de conducere, natura descentralizată a criptocurrencyului a rămas fără o unitate de control reglementar.

Ca rezultat, deciziile au fost luate prin consens, statutul mitic al lui Nakamoto a crescut, iar Bitcoin a rămas fără un lider pe care oficialii guvernului ar putea să-l preseze pentru craig bitcoin face schimbări profunde în sistem.

Fără un interes de control definit sau un punct central de eșec, Bitcoin este lăsat să opereze ca o entitate care este în esență neatinsă de aparatul de stat. Oamenii, în acest caz, ar furniza legătura slabă cu natura descentralizată a monedei, deoarece - spre deosebire de mașini - sunt predispuși la lăcomie, constrângere și legături juridice prin puterile guvernului.

O entitate fără chip lăsată de oameni pentru a conduce colectiv are câteva legături slabe. Din nou, aceasta nu este o dovadă definitivă, dar cel puțin oferă un motiv atât pentru a rămâne tăcut, cât și pentru a fi public. Postările pe blog Unul dintre elementele cheie ale dovezii din povestea lui Wired și Gizmodo a fost existența a două postări de blog din - ambele publicate înainte de crearea lui Bitcoin - și unul din - în perioada eliberării lui Bitcoin.

Primele două au făcut referire la un proiect criptocurrency nelansat și au inclus o cheie de criptare care este legată de adresa de e-mail. Adresa este similară cu adresa de e-mail folosită de Satoshi însuși, dar adăugarea lui "n" către fostul aruncă cel puțin o îndoială asupra autenticitatea revendicării.

Dar vom ajunge la e-mail craig bitcoin moment. Dacă aceste postări pe blog sunt legitime, este o dovadă puternică că Wright este într-adevăr Nakamoto. Cu toate acestea, se pare că detaliile care leagă Wright de Bitcoin au fost adăugate după fapt, craig bitcoin între și Potrivit Andy Greenberg de la Wired: Comparațiile dintre diferitele versiuni arhivate ale celor trei posturi de arme de fumat de pe blogul lui Wright arată că el a modificat craig bitcoin cele trei - pentru a introduce istoricul său de bijuterii.

  • Spre deosebire de alte dezvăluiri ale alter ego-urilor, vânarea adevăratei identități a lui Satoshi Nakamoto a implicat numeroase persoane despre care s-a speculat că ar fi inventatorul Bitcoin, dar până în prezent, fiecare candidat probabil a negat-o.
  • Craig Wright este omul din spatele Bitcoin?
  • Satoshi Nakamoto și inventarea Bitcoin | Economie | DW |

Cheia PGP asociată adresei de e-mail a lui Nakamoto și referiri la o "hârtie de criptare" și "contabilitate triplă" au fost adăugate la un moment dat după Chiar și lansarea beta a lui Craig bitcoin este discutabilă. Deși a apărut, în mod aparent, în ianuarieulterior pare să fi fost șters și apoi anulat - sau chiar scris chiar pentru prima dată - între octombrie și iunie De asemenea, este imposibil să se autentifice. Dave Kleiman, expert în domeniul criminalisticilor, era pe punctul de a primi cele mai convingătoare e-mailuri scoase din răsputeri.

craig bitcoin

În primul dintre acestea, Wright a craig bitcoin în contact cu prietenul său apropiat și a detaliat nașterea lui Bitcoin. Al doilea citit ca o pledoarie frustrat pentru ajutor ca Wright sa obosit de pseudonimul său, Nakamoto.

Căutarea pentru nașul lui Bitcoin nu se termină cu Craig Wright

Niciunul dintre aceste e-mailuri nu poate fi autentificat, deoarece Kleiman a murit în Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să trimitem cheile PGP pe mesajele criptate, ambele făcându-se false. Această cheie este cunoscută sub numele de "Cheia originală" și a existat încă dincu puțin timp înainte de lansarea Bitcoin.

craig bitcoin

Cheia originală a fost mult timp legată de Satoshi. Este găzduit în prezent la bitcoin. Partea cea mai convingătoare a e-mailurilor au fost adresele de la care au fost trimise. Piesa Gizmodo arată craig bitcoin PGP legată, o adresă de e-mail confirmată a fi Nakamoto, dar se pare că a fost compromisă de hackeri în Dar acest lucru are și găuri care au fost subliniate mai întâi de placa de bază și apoi în două conversații separate pe care TNW le-a avut cu experți de top în domeniile lor de Bitcoin și criptografie.

craig bitcoin

Potrivit serverului de chei MIT că ambele sunt găzduite, ambele chei au fost create înînainte de lansarea lui Bitcoin către public. Numai acest lucru este convingător, dar în calitate de Plăci de bază și ambii experți cu care am vorbit cu subliniat, nu craig bitcoin atât de dificil să falsificăm data creării unei chei PGP.

Data creării a fost 8 decembriedar, conform intrării keyserver, cheia a fost creată pe 9 decembrie Poți să găsești mai multe găuri în argument, odată ce știi că este posibil să creezi o cheie falsă PGP cu o dată modificată dintr-un cont de e-mail pe care nu îl controlezi. Plăci de bază reporterul de securitate cibernetică, Lorenzo Francheschi-Bicchierai, a reușit să facă acest lucru creând o imagine oglindă a cheii, completată cu adresa confirmată - și mai târziu - hacked-mail. Într-un post Reddit, dezvoltatorul de bază Bitcoin, Gregory Maxwell, a subliniat, de asemenea, că "cheia nu a fost, de asemenea, pe serverele de chei înîn conformitate cu jurnalele mele.

Acestea au fost marcate ca falsuri. Cheile implicate de Wired și Gizmodo nu erau printre ele. Maxwell consideră că acest lucru se datorează faptului că nu au fost acolo în Gazdele care acceptă bitcoin de criptare Cazul devine și mai puternic atunci când te uiți la criptare.

Sursa noastră, expert în criptografie de înaltă calitate, care a ales să rămână anonim, a arătat că acest nivel de criptare nu a fost descoperit în De asemenea, el a menționat că algoritmul de criptare folosit pe cheia Wired și Gizmodo nu a fost nici măcar disponibil până Septembriela aproape un an de la data primului craig bitcoin care leagă Wright craig bitcoin Nakamoto.

Toate dovezile sunt suspecte și cred că - [deși] acest lucru nu este la fel de rău ca gafa Newsweek - se va destrăma, pe măsură ce oamenii se vor sătura mai adânc.

Creatorul lui Bitcoin ar putea fi Craig Wright, dar am greșit de 15 ori înainte - Bitcoin

Dacă Wright dorește să demonstreze că este Satoshi, trebuie doar să semneze un mesaj cu perechea de chei din blocul Genesis. El a scapat de indiciile ca el este Satoshi in trecut, dar craig bitcoin a refuzat sa ofere o dovada simpla si practic a atras Gizmodo si Wired sa se usuce cand totul se prabuseste.

Documente scoase Craig bitcoin nu sunt cele mai puternice dovezi, dar când sunt asociate cu alți factori expuși la expoziție, ei au oferit un argument puternic. Asta este, până când vă uitați mai atent și vă dați seama că printre documente sunt proiecte nefinalizate, neconfirmate transcrieri de întâlnire și nu o singură piesă de documentare notarială sau oficial recunoscută în mod oficial.

Documentele însele sunt prost scrise și prezintă o serie de inconsecvențe. Fiecare a făcut o încercare de a arăta oficial, cel puțin în formulare, dar nici unul nu va trece testul de sniff al unui student de lege al doilea an. De exemplu, un contract din de înființare a unui trust între Kleiman și Wright documentează un transfer de 1,BTC Bitcoin de la Wright la Kleiman. La data documentului, cele 1, 1 milioane de BTC ar fi evaluate la 31 milioane dolari.

craig bitcoin

Contractul precizează că valoarea este de numai Există, de asemenea, o teză incompletă în al patrulea paragraf, care ar craig bitcoin trebuit să fie subliniată și fixată imediat, având în vedere ponderea pe care ar trebui să o poarte aceste documente. Poate că, în mod circumstanțial, Wright este considerat un scriitor teribil, deoarece aceste recenzii Amazon pentru "Manualul de reglementare și standarde IT: Cum să craig bitcoin auditului și evaluării sistemelor informatice", o carte pe care a scris-o poate dovedi.

  • Bitcoin Astăzi, la câteva ore după ce Gizmodo și Wired au publicat rapoarte care pretindeau că cunosc identitatea infamatului creator Bitcoin Satoshi Nakamoto, un om de afaceri australian, numit Craig Wright, a fost arestat.
  • Bitcoin Satoshi Vision : Is craig wright satoshi

Acestea fiind spuse, acesta este un proiect de încredere, și nu documentul final. Asta craig bitcoin, pentru că nu este nevoie să se creeze un proiect; nu este craig bitcoin un fals până când nu este procesat și depus legal.

Documentele conțin, de asemenea, patru "amprente digitale" suplimentare ale PGP cheie - stenogramă pentru cheia PGP mult mai lungă - dintre care două aparțineau lui Nakamoto, unul aparținea lui Kleiman, iar cel final aparținea lui Wright. Numai una dintre ele, Cheia originală, este de părere. Ceilalți folosesc dimensiunile cheii ciudate care nu se potrivesc cu nivelul de criptare al cheii originale. Factorul gwern Gwern este sursa pseudonimă a documentelor scoase din uz.

Este un pic ciudat în lumea Bitcoin, așa cum sa crezut el odată Satoshi Nakamoto. De asemenea, are o reputație destul de sumbră pentru jurnalismul rău și nerespectarea internetului.

Potrivit dezvoltatorului de bază Bitcoin, Greg Maxwell: Gwern îi acuză pe oameni de faptul că au fost creatorii unui bitcoin de ceva timp.

Căutarea pentru nașul lui Bitcoin nu se termină cu Craig Wright - Bitcoin

Se pare că a devenit moara lui de vânt. Cred că este foarte bun să găsească dovezi de confirmare și craig bitcoin explice contradicții și nu atât de bine să găsească o eventuală dispută; și nu părea să învețe suficientă prudență față de identificarea greșită din trecut, nici de amenințările aml bitcoin care le-a primit atunci când un nebun a crezut că este el.

Anecdotal craig bitcoin ar fi, alții împărtășesc această evaluare. De asemenea, se presupune că Gwern ar putea fi responsabil pentru chemarea în raidul care a văzut casa polițienească australiană în casa lui Wright. Poliția federală australă neagă că acest lucru are legătură cu rapoartele recente din presă și a spus că momentul a fost doar o coincidență. Bryan Bishop este dezvoltator la LedgerX - o platformă de tranzacționare Bitcoin - și vorbitor principal la conferința "Scaling Bitcoin" din Montreal.

El are, de asemenea, o relație amicală cu Gwern, deși este rapid să corecteze orice idee despre cei doi care sunt prieteni.

craig bitcoin

Când a fost întrebat despre gwern și dacă scurgeri au fost legitime, Bishop a declarat: Personal, consider că informațiile PGP pe care le cunoștea ar fi trebuit să fie suficiente pentru al convinge să se disocieze de a face acest articol.

Craig bitcoin lucru ar fi trebuit să-l fi convins că se angaja în ceva periculos pe care ar trebui să-l facem cu toții îngrijorați. În chat, "kanzure" Episcopul a pus la îndoială faptul că Gwern părea intenționat să treacă de-a lungul documentelor ca fiind legitim, toate știind că cheia PGP a fost falsă.

Episcopul a continuat să pună la îndoială integritatea lui Gwern ca jurnalist: gwern: sugerez ca, in viitor, daca vrei publicitate wired. Și-a exprimat îngrijorarea cu privire la reputația lui Gwern și pentru mine. Obiectivul lui Gwern în ultimii câțiva ani a fost acela de a deveni un jurnalist proeminent pe care alții îl încredeau.

Watch Out For This NEW Fake Silver Coin!

Nu există niciun motiv să ai încredere în cineva care se găsește atât de ușor. Apoi, am întrebat dacă există ceva care sărind la Bishop care îl face craig bitcoin creadă că scurgeri sunt reale și că acest lucru nu poate fi falsificat. Absolut nu ", a răspuns el. Actualizare: Bryan Bishop ma trimis prin e-mail în această dimineață și am spus următoarele: Apropo, sunt unul dintre moderatorii listei de discuții Bitcoin-dev unul dintre canalele de comunicare primare pentru dezvoltarea Bitcoin.

Ieri, am aprobat în mod eronat un e-mail de la ceva ce deja regret să fac. E-mailul a fost un e-mail de la "Satoshi" nici o dovadă că acesta este adevăratul Satoshi și a spus "Eu nu sunt Craig Wright.

craig bitcoin

Suntem craig bitcoin Satoshi ". Dar dovezile prezentate de oricare dintre publicații sunt departe de a fi concludente și nu sunt suficient de dovezi definitive care să justifice o declarație de fapt.

Pentru a fi destul de clar, munca Gizmodo și Wired a fost - în cea mai mare parte - excelentă. Ambele ar trebui să fie lăudate în eforturile lor. Dar când William Faulkner a spus odată: "În scris, trebuie să-i ucizi pe toți dragii voștri".

În cazul în care fiecare a căzut, nu a fost suficient de diligent, ci nu a făcut un pas înapoi pentru a examina dovezile care nu craig bitcoin fi controlate. Dragul ăsta ar fi trebuit ucis. Posturi Populare.