Două bitcoin. Pe aceeași temă


eng btc tradingview

Ether, a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, după Bitcoin, stabileşte un nou record Foto: Profimedia Images Ether, moneda virtuală asociată cu blockchain-ul Ethereum, a atins un nivel record de 3. Interesul în criptomonede a explodat în ultimul an pe măsură ce Bitcoin-ul a continuat să crească într-un ritm fără precedent.

cel mai bun schimb de bitcoin canadian

Printre două bitcoin din spatele popularităţii activelor digitale se numără interesul instituţional şi atenţia acordată de giganţi precum Tesla, care a cumpărat până acum 1,5 miliarde de dolari în Bitcoin, relatează CNBCdouă bitcoin de Mediafax. Spre deosebire de Bitcoin, Ethereum acţionează pe post de platformă prin intermediul căreia pot fi două bitcoin aplicaţii.

Ethereum este numele reţelei, în timp ce Ether este criptomoneda două bitcoin la alimentarea platformei.

cumpărați vps cu bitcoin

Impulsul s-ar putea extinde pe termen scurt şi cred că Ether ar putea atinge 5. Aşa-numitele contracte inteligente sunt una dintre principalele caracteristici ale Ethereum, reprezentând — în linii mari — o colecţie de coduri şi date.

btc preț gbp

De asemenea, există un interes tot mai mare pentru modurile în care poate fi folosit Ethereum pentru conceptul de finanţe descentralizate DeFiun sistem financiar deschisunde se pot construi diferite instrumente şi servicii financiare mici într-o manieră descentralizată, mai scrie sursa citată.

Totodată, majoritatea NFT-urilor token-uri nefungibile — un trend în continuă ascensiune — sunt lansate pe blockchain-ul Ethereum, două bitcoin cărei infrastructură permite astfel de dezvoltări.

piața de aur vs bitcoin