Hmrc bitcoin


The Ultimate UK Crypto Tax Guide 2020

Ce este Cryptocurrency? Dacă citiți acest ghid, este posibil să fiți deja implicat în criptomonede precum bitcoin. Nu vom face o scufundare profundă pe fundamentele criptografice din această piesă, dar vom explica modul în care guvernul britanic le privește. HMRC nu consideră criptomoneda ca fiind moneda sau banii. Noțiuni de bază privind impozitul pe criptare din Marea Britanie Din perspectivă fiscală, investițiile în criptomonede sunt foarte similare cu investițiile în alte active, cum ar fi acțiuni, obligațiuni și imobiliare.

Aceasta înseamnă că regulile de câștiguri și pierderi de capital se aplică atunci când dispuneți de criptomoneda dvs. Exemplul 1: Christopher cumpără 1 BTC pentru 5. Două luni mai târziu, hmrc bitcoin vinde 1 BTC pentru 7.

Venituri și vamă Hmrc (hmrc) - Legile fiscale - 2021

Christopher recunoaște un câștig de capital de 2. Meg recunoaște un câștig de capital de 20 de lire sterline pe această tranzacție cu XRP. O săptămână mai târziu, își folosește 1 ETH pentru a cumpăra un nou televizor cu ecran plat.

hmrc bitcoin convertiți 1 bitcoin la gbp

John recunoaște un câștig de capital de 20 de lire sterline din vânzarea 1 ETH pentru a-și cumpăra hmrc bitcoin. Calculul câștigurilor de capital Crypto În exemplele de mai sus, hmrc bitcoin câștigurilor de capital este extrem de simplă, deoarece există doar două tranzacții de luat în considerare.

Baza de cost se referă la hmrc bitcoin pe care v-a costat să o achiziționați.

hmrc bitcoin bitcoin site- uri de pariuri sportive

În primul nostru exemplu de mai sus, 5. Acest lucru are ca rezultat o câștig de capital de 2. Calcularea câștigurilor și pierderilor de capital din tranzacțiile dvs.

Google Tax

Marea Britanie necesită un tip specific de metodă pentru calcularea bazei de cost a monedelor dvs. Contabilitate partajată Cu metodă de contabilitate comunăîn esență, calculați în medie toate costurile pe care le-ați suportat pentru achiziționarea cripto-ului dvs.

hmrc bitcoin bitcoin coinbox

Luați aceste medii pentru a veni cu baza costurilor pe monedă. În decembrie, ea vinde 1 ETH pentru de lire sterline.

Care este câștigul ei de capital hmrc bitcoin contabilitatea comună? Pentru a calcula baza costurilor pe o bază ETH, trebuie să calculăm în medie costurile totale.

Apoi, împărțim pur și simplu costurile totale admisibile la fondul total de ETH. Putem folosi ecuația de mai sus pentru a calcula câștigul de capital al Emmei din vânzarea 1 ETH. Fiecare dintre aceste reguli este concepută pentru a preveni spălarea vânzărilorcare este un scenariu în care un investitor vinde sau cedează intenționat un activ care a scăzut în valoare și apoi îl cumpără în curând.

Acest comportament maximizează beneficiile fiscale și ajută investitorul să-și minimizeze câștigurile de capital.

Venituri și vamă Hmrc (hmrc) - Legile fiscale -

Regula din hmrc bitcoin zi Dacă vindeți o criptomonedă și cumpărați o altă criptă hmrc bitcoin același tip în aceeași zi, baza costului pentru vânzarea dvs.

Acesta va fi cazul chiar dacă achiziția cripto are loc înainte de vânzare — atâta timp cât sunt ambele în aceeași zi. Când vă calculați câștigurile și pierderile și aplicați aceste trei reguli, criptomoneda dvs. Putem apoi conecta acest lucru la formula noastră de câștig și hmrc bitcoin de capital.

How To Avoid Crypto TAX - Bitcoin BUST - TIME TO DECLARE - HMRC

Provocarea pentru comercianți După cum puteți vedea, aceste calcule ale câștigurilor și pierderilor de capital pot deveni rapid obositoare atunci când există un număr semnificativ de tranzacții de care trebuie să țineți cont.

În plus, mulți comercianți de criptomonede tranzacționează luni de zile, uneori ani fără să țină evidența tranzacțiilor lor.

Frauda cecului HMRC?

Pentru a vă calcula în mod corespunzător câștigurile și pierderile de capital, trebuie să aveți înregistrări pentru prețul în GBP pentru fiecare activ criptografic pe care l-ați tranzacționat sau vândut în momentul vânzării. Amintiți-vă, tranzacționarea unei criptomonede pentru alta este considerată o dispoziție și trebuie să calculați câștigul sau pierderea în GBP pe tranzacție. Aceasta este o problemă uriașă pentru comercianții de criptomonede, deoarece aceste date cu valoare justă de piață în GBP nu sunt întotdeauna disponibile.

hmrc bitcoin coreea de sud ban cryptocurrency

Schimburile de criptomonede cită majoritatea tranzacțiilor în alte criptomonede — nu monede fiduciare — astfel încât încercarea de a depista valorile GBP istorice pentru toate tranzacțiile dvs. Această provocare este motivul pentru care mulți comercianți de criptomonede apelează la software de impozitare a criptomonedelor să automatizeze întregul proces de hmrc bitcoin a câștigurilor și pierderilor de capital.

Instrumente de comerț: Aplicații pentru succesul clienților Succesul clienților, un termen relativ nou, atribuit în cea mai mare parte domeniului SaaS, a evoluat dramatic de la începuturile sale cu doar câțiva ani în urmă. Conceptul de succes al clienților este acela de a încuraja clienții să obțină informații despre produsul dvs.

De ce schimburile mele de criptare nu-mi pot oferi forme de câștiguri și pierderi de capital? Datorită naturii transferabile a criptomonedelor, bursele nu cunosc de obicei baza costurilor activelor dvs.

Hmrc bitcoin este responsabilă cu colectarea impozitelor, plata prestațiilor pentru copii, protejarea frontierelor Regatului Unit împotriva activităților ilegale și aplicarea plății salariului minim de către angajatori. HMRC a fost înființată încând s-au contopit fostul venit interior și Consiliul vamal și accize. Ca atare, HMRC raportează direct la Parlament prin intermediul Trezoreriei, care este sub conducerea cancelarului executorului. Una dintre funcțiile critice ale HMRC este de a asigura că fluxul de bani către Exchequer este perfect prin programele sale de colectare a impozitelor, conformare și executare.

Acest lucru îi împiedică să vă poată oferi rapoarte complete de câștiguri și pierderi. Pentru a ilustra acest lucru în continuare, să vedem un exemplu. Apoi îl trimite în portofelul său de depozitare frigorifică pentru păstrare în siguranță. În acest exemplu, Binance nu are nicio modalitate de a cunoaște baza costurilor lui Mark pentru 1 BTC. Nu au nicio idee când, pentru cât sau unde a fost achiziționat inițial acel BTC. Îi lipsește o parte esențială a ecuației: baza costurilor.

Transferurile se întâmplă tot timpul, iar transferabilitatea criptelor este hmrc bitcoin care face hmrc bitcoin schimbul de criptomonede pentru a raporta câștigurile și pierderile de capital în numele dvs.

hmrc bitcoin cum se transferă bitcoin la portofel

Sarcina de raportare vă revine în calitate de contribuabil. Pentru a rezuma, în momentul în care transferați cripto-ul în sau în afara schimbului dvs. Venitul pe care îl recunoașteți este egal cu valoarea de piață echitabilă a cripto-ului în momentul în care câștigați posesia monedei.

EROARE 404!

Suma venitului recunoscută devine apoi baza costului în monedă care merge mai departe. Exemplu: Roger extrage moneda XYZ pe tot parcursul anului.

La 1 iulie, Roger primește o recompensă în bloc de 0, monede XYZ.