Închiderea bitcoinului


Luna trecută, cotaţia bitcoin a urcat până la un nivel record de Această majorare a cheltuielilor a alimentat temerile privind inflaţia şi devalorizarea dolarului american.

închiderea bitcoinului

Progresele spectaculoase înregistrate de bitcoin în ultimele luni au fost alimentate de semnalele că începe să fie acceptată închiderea bitcoinului un număr din ce în ce mai mare de investitori şi companii, de la Tesla şi Mastercard, până la BNY Mellon.

Cu toate acestea, mulţi analişti şi investitori sunt în continuare sceptici când vine vorba de monedele digitale slab reglementate şi cu închiderea bitcoinului volatile, având în vedere că în continuare nu sunt utilizate la scară largă în magazine.

închiderea bitcoinului

Analiştii băncii JP Morgan susţin că preţurile actuale la bitcoin sunt cu mult peste estimările lor referitoare la valoarea adecvată.

Adoptarea pe scară largă creşte corelaţia dintre bitcoin şi activele ciclice, are cresc şi scad odată cu ciclurile economice, ceea ce, pe cale de consecinţă, diminuează beneficiile unei diversificări în zona criptomonedelor, susţin analiştii băncii americane într-un raport.

închiderea bitcoinului

Bitcoin este un "spectacol economic secundar", adaugă analiştii de la JP Morgan, potrivit cărora inovaţiile din tehnologia financiară şi expansiunea platformelor digitale în domeniile creditului şi plăţilor reprezintă "adevărata poveste de transformare financiară în epoca COVID".

Pe de altă parte, susţinătorii bitcoin spun că această închiderea bitcoinului este "aur digital" care poate oferi protecţie împotriva riscului de inflaţie declanşat de programele uriaşe de stimulare lansate de băncile centrale şi guvernele din bitcoin ig markets lume pentru a contracara efectele crizei Închiderea bitcoinului Citeste doar ceea ce merita.

închiderea bitcoinului

Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.