Super bitcoin. Super Diamond (SDD) price


Viața bate filmul: Cum să furi o super mașină în mai puțin de un minut 19 aprilie, 0 1 Imaginile zilei vin din Italia, mai precis de pe o stradă din orașul Napoli.

super bitcoin 40 btc

O super mașină din fața casei unde era parcată în doar câteva zeci de secunde. Hoțul este unul profesionist și se face nevăzut cu o rapiditate demnă de filmele de acțiune de la Hollywood, de tipul "Gone in 60 seconds", transmite Știri. La începutul anilorfilmul "Gone in 60 seconds" a avut un real succes.

super bitcoin depozitul etro btc

Nicolas Cage, Angelina Jolie și ceilalți actori arătau cum pot fi furate în mod profesionist mașini foarte, foarte scumpe, unele de colecție. Nu era chiar o ficțiune, dacă este să privim imaginile surprinse pe o stradă din Napoli. Hoțul se descurcă incredibil: super bitcoin face loc pe geamul șoferului, oprește sistemul de alarmă, intră în mașină, o pornește fără prea mari probleme și se face nevăzut.

super bitcoin mathura dieta btc 2021

Totul, în mai puțin de un minut. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere: Hoțul este unul profesionist și se face super bitcoin cu o rapiditate demnă de filmele de acțiune de la Hollywood, de tipul super bitcoin in 60 seconds", transmite Știri.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere:.